Na Witsel en Carrasco denkt ook deze Belg aan China: "Niet te weigeren"

Na Witsel en Carrasco denkt ook deze Belg aan China:
Vrijdag 01 juni 2018 - 10:44   I  

Axel Witsel was vorige zomer de eerste Rode Duivel die voor een lucratieve transfer naar China koos. De middenvelder weigerde de Europese top en tekende bij Tianjin Quanjian. Niet veel later volgde Yannick Carrasco zijn voorbeeld. De winger ruilde Atlético Madrid in voor Dalian Yifang. Wel, mogelijk trekt er straks nóg een Belg naar China.

Zo is het niet uitgesloten dat Steven Defour, die het onlangs voor bekeken hield bij de Rode Duivels, in de herfst van zijn carrière voor Chinese miljoenendeal kiest. Zou hij 'neen' kunnen zeggen tegen zo'n aanlokkelijk financieel voorstel? Defour reageert eerlijk: "Waarschijnlijk niet. China, Amerika, de Emiraten... Dat zijn dingen die je aan het einde van je carrière moet overwegen", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Als er een bod komt dat financieel top is, kan je dat moeilijk weigeren. Maar Burnley is aan het groeien. We worden elk jaar als degradatiekandidaat naar voor geschoven, maar blijven er keer op keer in. Onze zevende plek heeft voor het nodige respect gezorgd."

"Als ik met Burnley kan groeien, zie ik niet meteen een reden om te vertrekken", benadrukt onze landgenoot. "Het is er relaxter dan bij een club waar je elke week moet winnen."

Poll: Denk jij dat Defour ooit in China zal spelen?

TAGS  I  Defour  I  Rode Duivels  I  Witsel  I  Carrasco  I  China  I  Burnley

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024