‘Club Brugge troeft Anderlecht af in de strijd voor zeer gewild doelwit’

‘Club Brugge troeft Anderlecht af in de strijd voor zeer gewild doelwit’
Donderdag 31 mei 2018 - 06:15   I  

Anderlecht en Club Brugge azen vaker dan lief is op dezelfde spelers. Beide clubs zijn dan ook ambitieus naar volgend seizoen toe. Anderlecht wil weer aansluiting met de top terwijl Club Brugge hoge ogen wil gooien in de Champions League. Club Brugge lijkt alvast Anderlecht af te troeven in de strijd om doelwit Siebe Schrijvers.

Het Nieuwsblad meldt dat Schrijvers op weg is naar Club Brugge. Het jeugdproduct van RC Genk wil zelf ook naar blauw-zwart en het zijn enkel de clubs nog die er uit moeten komen. Het contract van Schrijvers loopt nog tot eind volgend seizoen en de jeugdinternational wil niet verlengen.

Toch wil RC Genk vier miljoen maar het zit niet in een goede onderhandelingspositie door het contract van Schrijvers. Een bedrag tussen twee en drie miljoen plus bonussen lijkt realistischer en dat is ook voor Club een schappelijkere prijs. Overigens zijn ook Anderlecht, Standard en AA Gent geïnteresseerd maar die vissen allemaal achter het net door het snelle handelen van blauw-zwart.

Poll: Doet Club Brugge er goed aan Schrijvers over te nemen van RC Genk?

TAGS  I  Club Brugge  I  Mannaert  I  Leko  I  Anderlecht  I  Schrijvers  I  RC Genk

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024