'Real bereidt vertrek Ronaldo voor met komst van drie absolute sterren'

'Real bereidt vertrek Ronaldo voor met komst van drie absolute sterren'
Maandag 28 mei 2018 - 13:30   I  

Ronaldo wakkerde de geruchtenmolen weer wat aan door na de finale van de Champions League mist te spuien over zijn toekomst. De Portugese stervoetballer heeft alles gewonnen wat er te winnen valt bij Real Madrid en een vertrek zou dan ook niet echt onlogisch zijn. Bovendien verdient Ronaldo in vergelijking met Messi en Neymar bijzonder weinig in de Spaanse hoofdstad.

Real-voorzitter Florentino Perez ziet zijn sterkhouder natuurlijk liever niet vertrekken, maar toch denkt hij al na over het leven na Ronaldo. Nu het tijdperk van BBC stilaan ten einde loopt denkt Perez eraan om zijn voorhoede te veranderen.

Volgens Don Balon droomt de voorzitter van een trio Neymar-Kane-Salah. De interesse in de drie spelers is al een tijdje gekend, maar uiteraard liggen de transfers moeilijk. Neymar speelt nog maar één seizoen bij PSG en in Parijs zijn ze niet van plan om hem nu al te laten vertrekken. Kane en Salah zitten dan weer goed in Engeland en staan niet meteen te springen voor een transfer naar Real Madrid. Al zou een voorhoede met deze drie absolute wereldsterren wel vuurwerk opleveren.

Poll: Zal deze voorhoede bij een droom van de voorzitter blijven?

TAGS  I  Real Madrid  I  Kane  I  Salah  I  Neymar  I  Ronaldo

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024