Maakt Club Brugge eerstdaags deze drie (!) grote transfers bekend?

Maakt Club Brugge eerstdaags deze drie (!) grote transfers bekend?
Maandag 28 mei 2018 - 09:00   I  

Vincent Mannaert keert terug uit vakantie en dat wil zeggen dat het plots wel eens snel zou kunnen gaan bij Club Brugge. De landskampioen hoopt deze week al enkele nieuwe spelers te presenteren. Wie weet rondt CEO Mannaert tegen het einde van deze week wel drie fraaie transfers af.

Mats Rits

Als alles volgens plan verloopt, wordt Mats Rits de eerste aanwinst van Club Brugge. De middenvelder wil weg bij het gedegradeerde KV Mechelen en Club beschikt over de beste papieren om met Rits aan de haal te gaan. Hij zou 2 miljoen, plus bonussen, kosten. Meteen een topaanwinst voor blauw-zwart, want ook heel wat andere Belgische topclubs aasden op Rits.

Clinton Mata

Ook het dossier-Clinton Mata zou in een stroomversnelling kunnen komen. Sporting Charleroi verhuurde de Angolees dit seizoen aan KRC Genk, maar daar zetten ze vanaf volgend seizoen wellicht vol in op Joakim Maehle. Charleroi wil geld verdienen aan Mata en zou bereid zijn om hem voor 3,5 miljoen euro te laten gaan. Club Brugge, dat op zoek is naar een nieuw 'type Thomas Meunier', gaat vol voor de rechtsback.

Kingsley Schindler

Tot slot heeft Club Brugge ook een nieuwe rechtsbuiten op het oog. Kingsley Schindler was dit seizoen één van de uitblinkers bij Holstein Kiel, dat nipt naast promotie naar de Bundesliga greep. Het is goed mogelijk dat de pijlsnelle Ghanees binnenkort bij Club Brugge tekent.

Poll: Wie moet Club Brugge zéker halen?

TAGS  I  Rits  I  Club Brugge  I  KV Mechelen  I  Mata  I  Charleroi  I  RC Genk  I  Schindler  I  Kiel

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024