Karius komt met hartverscheurende boodschap naar buiten op sociale media

Karius komt met hartverscheurende boodschap naar buiten op sociale media
Zondag 27 mei 2018 - 18:00   I  

Loris Karius ging tijdens de Champions League-finale tot twee keer toe zwaar in de fout en hielp Real Madrid zo - ongewild - aan een derde eindzege op rij in het kampioenenbal. Daags na de meest dramatische wedstrijd uit zijn carrière komt de Liverpool-doelman met een hartverscheurende boodschap naar buiten.

"Ik heb tot nu nog niet echt geslapen. Wat er gisteravond gebeurde speelt nog steeds door mijn hoofd", steekt Karius van wal via Twitter. "Het spijt me zo ontzettend hard voor mijn ploegmakkers, voor de supporters en voor de staf. Ik weet dat ik het verkloot heb met mijn twee flaters en dat ik jullie teleurgesteld heb."

"Zoals ik al zei zou ik het liefst van al de tijd willen terugdraaien, maar dat is nu eenmaal niet mogelijk. Wat het allemaal nog erger maakt, is dat we het gevoel hadden dat we dit Real Madrid konden verslaan. We deden lange tijd mee voor de overwinning."

"Bedankt aan onze ongelofelijke fans die naar Kiev afreisden en achter mij bleven staan, zelfs na afloop van de wedstrijd. Ik zal dit niet vergeten en het bewijst wat voor een sterke familie we zijn. Bedankt en ik zal sterker terugkomen", besluit Karius.

Poll: Komt Karius dit nog teboven?

TAGS  I  Karius  I  Liverpool  I  Real Madrid

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024