Is dit dé reden waarom Karius twee kapitale blunders beging?

Is dit dé reden waarom Karius twee kapitale blunders beging?
Zondag 27 mei 2018 - 17:30   I  

Loris Karius zoog zaterdagavond alle aandacht naar zich toe. Jammer genoeg voor de Duitser was dat niet omdat hij tijdens de Champions League-finale uitpakte met enkele schitterende reddingen. Neen, de doelman van Liverpool ging tegen Real Madrid tot twee maal toe zwaar de mist in en dat kostte hem en zijn ploegmakkers een eindzege in het kampioenenbal.

Na het laatste fluitsignaal stortte Karius helemaal in. Hij zat in zak en as en kon niet stoppen met huilen. Dat belette de BBC niet om de Liverpool-keeper helemaal af te maken. Bij het toonaangevende Britse medium menen ze ook dé reden voor de kapitale blunders van Karius te kennen. "Het heeft alles te maken met een gebrek aan concentratie en focus", klinkt het.

"Karius beleefde een verschrikkelijke avond en het was allerminst leuk om de doelman van Liverpool na het einde van de match alleen te zien zitten in zijn strafschopgebied. De spelers van Real Madrid waren de eersten om hem te troosten, gevolgd door een lid van de technische staf van Liverpool. De spelers van Liverpool lieten op zich wachten en hadden blijkbaar een moment voor zichzelf nodig. Al hadden ze ook wel naar hun doelman toe mogen gaan - zelfs al wisten ze niet wat te zeggen."

"Karius oogt altijd alsof hij een blunder in zich heeft"

Al neemt dat niet weg dat ze bij de BBC van mening zijn dat Karius niet goed genoeg is voor de absolute top. "Om prijzen te winnen heb je een topdoelman nodig en dat is Karius niét. Kan Liverpool het zich permitteren om Karius te laten staan in de hoop dat hij een topdoelman wordt? Neen. Karius oogt altijd alsof hij een blunder in zich heeft en dat is Liverpool zaterdag zuur opgebroken."

Poll: Is Karius een topdoelman?

TAGS  I  Karius  I  Liverpool  I  Real Madrid

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024