'Club Brugge en Anderlecht strijden nu ook om deze speler van 5 miljoen'

'Club Brugge en Anderlecht strijden nu ook om deze speler van 5 miljoen'
Zondag 27 mei 2018 - 11:33   I  

De Belgische topclub zijn dezer dagen allen op zoek naar versterking en zo komen ze onvermijdbaar in elkaars vaarwater terecht. Zo is het niet voor het eerst - en wellicht ook niet voor het laatst - dat Club Brugge en Anderlecht op één en dezelfde speler mikken.

Portugese media melden dat zowel Club Brugge als Anderlecht een oogje heeft op Raphael Rossi. De Braziliaanse verdediger staat momenteel nog onder contract bij Boavista, maar zou op een transfer azen. Rossi, eerder ook al bij de Engelse tweedeklasser Swindon Town aan de slag, zou zijn goed seizoen willen bekronen met een overstap naar een grotere club die voor de prijzen speelt.

De sterke verdediger van 1m90 heeft in zijn contract een vastgelegde afkoopsom van 5 miljoen euro staan, maar zou van Boavista mogen vertrekken voor een bedrag van om en bij de 2 miljoen. Bij Club Brugge zijn ze vooral op zoek naar een vervanger voor Stefano Denswil die wellicht vertrekt, terwijl Anderlecht met de 7 miljoen euro die het ving voor Uros Spajic (naar Krasnodar) op zoek is naar een vervanger.

Poll: Wie gaat deze speler strikken?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Rossi  I  Boavista

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024