'Ferreyra neemt beslissing over transfer naar Anderlecht'

'Ferreyra neemt beslissing over transfer naar Anderlecht'
Zondag 27 mei 2018 - 08:56   I  

RSC Anderlecht zou zich binnenkort maar wat graag met Facundo Ferreyra willen versterken. De Argentijnse spits werd tijdens het voorbije seizoen topschutter bij Shakhtar Donetsk, maar is einde contract. Paars-wit zou Ferreyra inmiddels al een voorstel hebben gedaan en de speler staat op het punt om de knoop over zijn toekomst door te hakken.

Zoals je gisteren al in dit artikel kon lezen, heeft Ferreyra een contractvoorstel van Anderlecht op zak. Paars-wit zou de 27-jarige aanvaller een week bedenktijd gegeven hebben. Al is het goed mogelijk dat de weldra vrije goaltjesdief de knoop omtrent zijn toekomst nu al heeft doorgehakt.

Turkse media melden immers dat de contractonderhandelingen tussen Besiktas en Ferreyra wel heel goed opschieten. De spits zou in Turkije zomaar eventjes een slordige 9 miljoen euro op vier seizoenen tijd kunnen verdienen. Een voorstel dat Anderlecht niet zou kunnen evenaren.

Als Ferreyra het financiële aspect laat doorwegen, dan mag paars-wit nu al een kruis maken over de spits. Volgens Turkse media is het zelfs al een uitgemaakte zaak dat Ferreyra voor Besiktas zal kiezen. Al blijft het natuurlijk wachten op officieel nieuws.

Poll: Denk jij dat Anderlecht hem nog kan halen?

TAGS  I  Ferreyra  I  Anderlecht  I  Besiktas

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024