Neymar dropt gigantische bom bij PSG: “Ik zou graag met hem samenwerken”

Neymar dropt gigantische bom bij PSG: “Ik zou graag met hem samenwerken”
Zaterdag 26 mei 2018 - 17:35   I  

De Braziliaanse superster Neymar maakte afgelopen zomer een recordtransfer naar het Franse PSG voor een bedrag van 222 miljoen euro. Sindsdien kent het dribbelwonder hoogtes en laagtes in de Franse hoofdstad. Geruchten rond een vertrek doen dan ook volop de ronde. Real Madrid wordt genoemd maar Neymar dropt nu zelf een bom en flirt met een andere verrassende topclub.

“Ik heb altijd eens met Guardiola willen werken. Hij is anders. Ik ben een jaar na zijn vertrek bij Barcelona gearriveerd. Ik zou het geweldig vinden om met hem te werken”, laat Neymar weten tegenover esRadio. Dat ook Manchester City de Braziliaan graag ziet komen was al langere tijd bekend.

De Engelse grootmacht is ook één van de weinige clubs die kapitaalkrachtig genoeg is om een transfer van Neymar te realiseren. Momenteel is de 26-jarige vleugelspeler net terug van een blessure en Neymar is zich met de nationale ploeg aan het voorbereiden op het WK in Rusland. Of het geflirt van Neymar daadwerkelijk een antwoord krijgt valt nog af te wachten. In Parijs houden ze alvast hun hart vast.

Poll: Neymar moet naar Manchester City verkassen?

TAGS  I  Neymar  I  PSG  I  Manchester City

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023