Wow! Je gelooft nooit hoe Marcus Rashford er nu uitziet (Foto)

Wow! Je gelooft nooit hoe Marcus Rashford er nu uitziet (Foto)
Vrijdag 25 mei 2018 - 20:24   I  

Over iets minder dan drie weken gaat het WK in Rusland van start. Het is nu alvast uitkijken naar welke spelers straks hoge ogen zullen gooien op het eindtoernooi. Een vrijblijvende tip: hou Marcus Rashford eens in de gaten.

De aanvaller van Manchester United leeft momenteel toe naar het eerste WK in zijn nog prille carrière en heeft er ongelofelijk veel zin in. Dat blijkt ook uit een foto die Rashford via zijn sociale media op het internet gooide. Op het bewuste beeld is te zien hoe Rashford, in ontbloot bovenlijf spurtjes aan het trekken is. En het moet gezegd: de spits staat messcherp.

Herinnert u zich nog dat piepjonge, ietwat slungelachtige ventje dat in 2016 een ongelofelijk debuut kende in het shirt van Manchester United? Wel, die versie van Marcus Rashford bestaat nu niet meer. De nog steeds maar 20-jarige Engelsman transformeerde gedurende de voorbije twee seizoenen in een gespierde man die stilaan klaar is om de wereld te veroveren. Wij kijken alvast uit naar Rashfords prestaties op het WK.

Poll: Moeten de Rode Duivels deze Rashford vrezen op het WK?

TAGS  I  Rashford  I  Manchester United  I  Engeland  I  Rode Duivels

zondag 1 oktober 2023

zaterdag 30 september 2023

vrijdag 29 september 2023

donderdag 28 september 2023