'Deze topclub legt 170 miljoen op tafel voor Cristiano Ronaldo'

'Deze topclub legt 170 miljoen op tafel voor Cristiano Ronaldo'
Vrijdag 25 mei 2018 - 19:15   I  

Cristiano Ronaldo is ondertussen al 33 jaar oud, maar nog lang niet versleten. De Portugese aanvaller is al járen de grote man bij Real Madrid, maar komt er weldra een einde aan zijn tijd in Spanje? Zo zou het immers niet uitgesloten zijn dat Ronaldo zaterdagavond zijn allerlaatste wedstrijd in het shirt van zijn huidige werkgever speelt.

Volgens Don Balon is CR7 momenteel gefocust op het binnenhalen van een derde opeenvolgende Champions League-trofee, maar daarna wil hij zo snel mogelijk rond de tafel gaan zitten met de clubleiding van Real Madrid.

Ronaldo wil koste wat het kost een nieuwe en verbeterde overeenkomst. De Portugees zou het niet kunnen verkroppen dat zijn eeuwige rivaal Lionel Messi een tijdje geleden een nieuwe deal ondertekende en hij zelf verweesd achterbleef.

Manchester United ligt op de loer

Jorge Mendes, de zaakwaarnemer van Ronaldo, speelt het spel ook keihard. Hij zou er bij Real-voorzitter Florentino Perez reeds mee gedreigd hebben dat Ronaldo komende zomer vertrekt als hij geen nieuw contract krijgt.

Mendes schermt met interesse van Manchester United, dat zomaar even 170 miljoen euro, plus Paul Pogba of David De Gea veil zou hebben voor een terugkeer van de legendarische nummer 7. "Manchester United wil dat bedrag op tafel leggen, dus de keuze is aan jullie", zou Mendes aan De Koninklijke laten weten hebben.

Poll: Zou jij Ronaldo graag terug bij Manchester United zien?

TAGS  I  Ronaldo  I  Real Madrid  I  Manchester United  I  Pogba  I  De Gea

donderdag 1 december 2022

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022