Real Madrid plant transfer van de eeuw: '200 miljoen, plus Bale én Kroos'

Real Madrid plant transfer van de eeuw: '200 miljoen, plus Bale én Kroos'
Zondag 20 mei 2018 - 17:45   I  

Als Real Madrid-voorzitter Florentino Perez zijn zinnen zet op een speler, dan gaat hij er ook voor de volle honderd procent voor. Daar waar de komst van Neymar uitgesloten leek, heeft Perez de hoop nog niet opgegeven. Nog lang niet zelfs. De preses van 'De Koninklijke' plant zelfs een nieuw bod.

Volgens Don Balon bereidt Real Madrid dé transfer van de eeuw voor. Het wil Neymar in het tussenseizoen weghalen bij Paris Saint-Germain, en daar heeft het heel veel voor over. Om de Fransen over de streep te trekken en hen te overtuigen, wil Real nu zelfs vedetten als Toni Kroos en Gareth Bale in een deal betrekken.

PSG zou wel oren hebben naar een deal waarbij het twee spelers van Real Madrid mag verwelkomen, maar toch zou de Franse kampioen ook nog wat extra cash voor Neymar willen krijgen. Met een geldsom van 200 miljoen euro, plus Bale én Kroos zou het vrede willen nemen. Real-voorzitter Perez hoopt dat PSG het bedrag nog wat laat zakken, maar blijft ervan overtuigd dat hij Neymar naar Madrid kan halen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Denk jij dat Neymar volgend seizoen bij Real Madrid speelt?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Neymar  I  Bale  I  Kroos

woensdag 10 augustus 2022

dinsdag 9 augustus 2022

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022