'Neymar vergeet transfer Real Madrid en trekt naar deze absolute topclub'

'Neymar vergeet transfer Real Madrid en trekt naar deze absolute topclub'
Zaterdag 19 mei 2018 - 17:35   I  

Neymar en PSG is tot nog toe geen geslaagd huwelijk gebleken. Neymar zou niet gelukkig zijn en droomt alweer van een nieuwe transfer. Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid, ligt op de loeren om de Braziliaan naar de Spaanse hoofdstad te halen.

Een hachelijke onderneming die bovendien op een sisser dreigt af te lopen. Neymar zou volgens Don Balon zijn kar gedraaid hebben en dan toch niet naar Real Madrid trekken. Daar zijn enkele redenen voor. Zou heeft Neymar schrik om in de schaduw van Ronaldo te belanden en ook het feit dat zijn ex-ploeggenoten van Barcelona radicaal gekant zijn tegen de transfer van 'Ney' naar Real heeft Neymar op andere gedachten gebracht.

In United hebben ze nu bloed geroken en spelers zoals Alexis Sanchez en Paul Pogba, tevens goede vrienden van de Braziliaan, proberen hem nu te overtuigen om naar Manchester te komen. Een idee dat de sterspeler van PSG wel ziet zitten. Mourinho zou ondertussen ook groen licht gegeven hebben om alles op alles te zetten om Neymar naar Old Trafford te krijgen.

Poll: Zou Neymar bij Real Madrid in de schaduw staan van Ronaldo?

TAGS  I  Neymar  I  Barcelona  I  Real Madrid  I  PSG  I  Manchester United

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024