'Grootmacht komt met waanzinnig bod voor ex-Genk-speler Bailey'

'Grootmacht komt met waanzinnig bod voor ex-Genk-speler Bailey'
Vrijdag 18 mei 2018 - 23:50   I  

Leon Bailey is helemaal doorgebroken bij Leverkusen. De winger heeft een uitstekend seizoen achter de rug in de Bundesliga en heeft de aandacht getrokken van landskampioen Bayern München dat een waanzinnig bod uitbrengt op de Jamaicaan.

Volgens ESPN heeft de Duitse grootmacht een bod uitgebracht van 60 miljoen euro. Leverkusen lijkt daar echter geen genoegen mee te nemen en vraagt een bedrag dichter bij de 100 (!) miljoen euro. Ook zou Real Madrid nadrukkelijk interesse hebben in de 20-jarige ex-Genk-speler.

Ook enkele Premier League-clubs azen achter de Jamaicaan en dat brengt Leverkusen natuurlijk in een goede onderhandelingspositie. Zaakwaarnemer Jorge Mendes zou de opdracht hebben gekregen om Bailey naar Real Madrid te lokken maar Bayern hoopt dat de aanvaller in de Bundesliga blijft.

In januari 2017 kwam Bailey over van Racing Genk voor een bedrag van 13,5 miljoen euro. Dit seizoen is hij één van de revelaties van de Bundesliga en kan hij een veelvoud van dat bedrag opbrengen. Met 9 doelpunten en 6 assists was Bailey belangrijk voor Leverkusen, dat eindigde op een vijfde plek in Duitsland.

Poll: Leon Bailey moet naar een absolute topclub?

TAGS  I  Bailey  I  Leverkusen  I  Real Madrid

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024