'Anderlecht mag hopen, doelwit denkt na over grote club'

'Anderlecht mag hopen, doelwit denkt na over grote club'
Donderdag 10 mei 2018 - 08:28   I  

Anderlecht is volop bezig om de selectie voor volgend seizoen te versterken. Paars-wit maakt nog kans op de titel, maar het hinkt al heel het seizoen achter Club Brugge. Ook Sint-Truiden-sterkhouden Alexis De Sart staat op het lijstje van Anderlecht.

De Sart is tevreden over zijn seizoensverloop, maar blijft kritisch. “Ik wou zoveel mogelijk spelen en als je de matchen met de nationale beloften meerekent, kom ik aan meer dan veertig wedstrijden. Dat is mooi. Het enige minpuntje blijven mijn statistieken (vier goals en twee assists, red.), maar ik ben nog jong en ik leer nog veel bij. Ik had zeker meer goals en assistst kunnen en misschien wel moeten hebben.”

“Ik speelde ook voor het eerst op een positie iets hoger op het middenveld. Dat heb ik bij de jeugd nooit gedaan. Wat het straks ook wordt, het was voor mij persoonlijk een heel positief seizoen”, aldus De Sart tegenover Het Laatste Nieuws.

Interesse Anderlecht

Over de interesse van Anderlecht is De Sart ook duidelijk. “Ik heb nog een contract voor volgend seizoen met een optie op een bijkomend jaar. Ik zit hier goed bij STVV. De vermeende interesse van Anderlecht heb ik alleen via de pers vernomen. Pas als er straks een grote club zich echt concreet manifesteert, ga ik overleggen met mijn entourage wat het beste voor me is. Eerst bevestigen bij Sint-Truiden of toch al naar een grotere club trekken, daar moet ik echt over nadenken."
 

Poll: Is Alexis De Sart een goede versterking voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  De Sart  I  STVV

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024