Manchester City nu ook uit League Cup gekegeld door aartsrivaal

Woensdag 26 oktober 2016 - 22:51   I   door Redactie

Manchester City blijft maar verliezen. Nu ging City ook in de League Cup onderuit. De derby bij Manchester United werd met 1-0 verloren.

De eerste helft was nauwelijks het aankijken waard. Zlatan Ibrahimovic had het moeilijk tegen de stevige Vincent Kompany, die opnieuw in de basis begon. Kompany werd tijdens de rust echter in de kleedkamer gelaten. Het is niet duidelijk wat er met de Rode Duivel aan de hand is.

Na de rust oogde de defensie van City nog zwakker en maakte Juan Mata er namens de thuisploeg 1-0 van. Een voorsprong die United niet meer weggaf. Bij de thuisploeg bleef Fellaini de hele wedstrijd op de bank, bij Man City was Kevin De Bruyne geblesseerd.

Chelsea is uitgeschakeld na een 2-1-nederlaag bij West Ham United. Cheikhou Kouyaté scoorde voor West Ham. Eden Hazard mocht pas in de tweede helft invallen bij Chelsea.