‘KV Mechelen grijpt in en dumpt deze twee grote namen’

‘KV Mechelen grijpt in en dumpt deze twee grote namen’
Vrijdag 04 mei 2018 - 19:00   I  

KV Mechelen kende een pijnlijke ontknoping van het seizoen. Het degradeerde op de allerlaatste speeldag van de reguliere competitie uit de Jupiler Pro League en speelt volgend seizoen in 1B. De voorbereiding – wat betreft het aankopen en verkopen van spelers dan toch – is al begonnen en dat is slecht nieuws voor twee spelers.

Zo weet Het Nieuwsblad dat Mechelen van plan is om zowel Andy Kawaya (21) als Dimitris Kolovos (25) te dumpen. Twee grote namen, maar beide spelers passen klaarblijkelijk niet meer in de plannen van trainer Dennis van Wijk en mogen de club dan ook verlaten.

Kawaya werd vorige zomer nog met veel trots overgenomen van RSC Anderlecht, maar de aanvaller kon zich ook Achter de Kazerne niet doorzetten. De aanvaller verzamelde in de Jupiler Pro League vijf basisplaatsen, maar daar bleef het bij. Ook Kolovos kwam, mede door een lange revalidatie na een zware blessure, nauwelijks in actie. Van de Griek werd heel wat verwacht, maar hij haalde na zijn blessure zijn niveau niet meer.

Poll: Kunnen deze spelers mee in de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Kawaya  I   KV Mechelen  I   Anderlecht  I   Kolovos

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024