Neymar chanteert PSG: 'Deze drie toptransfers of ik vertrek'

Neymar chanteert PSG: 'Deze drie toptransfers of ik vertrek'
Vrijdag 04 mei 2018 - 18:45   I  

Neymar maakte vorige zomer de overstap naar Paris Saint-Germain. De Braziliaan verliet FC Barcelona en werd per direct dé grote vedette in de Ligue 1. Een jaar later is het nog niet duidelijk of Neymar nog lang bij PSG zal blijven... Hij zou bereid zijn om in Parijs te blijven voetballen, als de clubleiding aan enkele specifieke wensen kan voldoen.

Zo zou Neymar aan het bestuur van PSG gevraagd hebben om drie topspelers naar het Parc des Princes te halen. De steraanvaller weet ook al precies wie hij er straks bij wil: Volgens Don Balon zouden allereerst Neymars landgenoten Casemiro en Marcelo weggeplukt moeten worden bij Champions Leaguefinalist Real Madrid. Meteen een lastige klus voor PSG.

Daar houdt het evenwel nog niet op. Neymar is ook van mening dat PSG een nieuwe spelverdeler nodig heeft. Hij ziet in de huidige kern geen enkele speler die die rol op zich kan nemen. Als PSG Neymar wil behouden, moet het voor de positie van spelmaker Christian Eriksen zien los te weken bij Tottenham Hotspur. Of het zal lukken? Dat valt nog af te wachten...

Poll: Kan PSG deze spelers halen?

TAGS  I  Eriksen  I   Tottenham  I   PSG  I   Neymar  I   Marcelo  I   Casemiro  I   Real Madrid

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023