'Real staakt jacht op Neymar, Rode Duivel ontvangt hem nu met open armen'

'Real staakt jacht op Neymar, Rode Duivel ontvangt hem nu met open armen'
Donderdag 03 mei 2018 - 11:51   I  

Neymar bereidt zich momenteel volop voor op het WK. Daar wil de Braziliaan zijn duivels ontbinden en Brazilië de wereldtitel bezorgen. Op die manier kan hij zich meteen in de kijker spelen, want het avontuur bij PSG werd niet wat Neymar ervan had verwacht.

Hij zou dan ook maar al te graag een transfer versieren en lange tijd leek Real Madrid in poleposition te liggen. Volgens Don Balon heeft Florentino Perez dat idee nu laten varen. De nieuwe successen in de Champions League hebben ervoor gezorgd dat de voorzitter van Real Madrid geen zin heeft om een speler binnen te halen die de kleedkamer op zijn kop kan zetten. Dat is exact wat Neymar dit seizoen heeft gedaan bij PSG.

Geen Real Madrid dus voor Neymar en dan zal het plan B worden. José Mourinho is op zoek naar een speler die de grote jaren van United terug kan brengen naar Old Trafford en denkt dat Neymar daarvoor de geschikte speler is. Bovendien wil United het gevraagde geld op tafel leggen.

Neymar ziet het zitten

Ook Neymar zelf ziet een avontuur in Engeland zitten. De competitie is er een stuk zwaarder dan in Frankrijk en bovendien is United een club met een grote geschiedenis. Het plan is nu om eerst enkele seizoenen te schitteren in Manchester om daarna alsnog een transfer naar Real Madrid te maken.

Bij United zal hij dan een voorhoede vormen met Lukaku. De kwaliteitsinjectie kan wel voor de nodige dynamiek zorgen. Wat er met goudhaantjes Rashford en Martial zal gebeuren is nog niet duidelijk. Beide youngsters hopen op meer speelminuten en willen indien nodig ook vertrekken.

Poll: Past Neymar bij United?

TAGS  I  Real Madrid  I   PSG  I   Manchester United  I   Neymar  I   Lukaku

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023

woensdag 25 januari 2023