'Club Brugge bedenkt zich en vraagt deze transfersom voor Preud'homme'

'Club Brugge bedenkt zich en vraagt deze transfersom voor Preud'homme'
Donderdag 03 mei 2018 - 09:30   I  

Michel Preud'homme heeft nu ook zelf te kennen gegeven dat hij wel degelijk al contact heeft gehad met Standard. De Luikenaar staat open voor een terugkeer naar zijn oude liefde, maar ligt natuurlijk wel nog steeds onder contract bij Club Brugge.

En in het Jan Breydelstadion, zijn ze ondanks de eerdere berichten, niet van plan om Preud'homme zonder slag of stoot te laten gaan. Diverse media meldden onlangs dat Club Brugge en Standard tijdens de onderhandelingen over de transfer van Alexander Scholz overeenkwamen dat Preud'homme kon losgeweekt worden voor een gelimiteerde afkoopsom van 500.000 euro.

Door een beetje toe te geven in het dossier-Preud'homme, slaagde blauw-zwart erin om Scholz uiteindelijk voor het einde van de transferperiode in januari naar zich toe te trekken. Alleen is Club Brugge nu niet echt zinnens om Preud'homme voor een half miljoen te laten gaan.

Het Laatste Nieuws meldt dat Preud'homme, die in het Jan Breydelstadion nog een doorlopend contract tot de zomer van 2019 heeft, 750.000 euro moet kosten. Ook als Standard hem wil vastleggen.

Poll: Is dit een correcte vraagprijs?

TAGS  I  Preud'homme  I   Sa Pinto  I   Standard  I   Club Brugge  I   Rode Duivels

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022