PSG wil érg ver gaan voor eigen Kevin De Bruyne: ‘100 miljoen’

PSG wil érg ver gaan voor eigen Kevin De Bruyne: ‘100 miljoen’
Donderdag 03 mei 2018 - 09:14   I  

Paris Saint-Germain kroonde zich dit seizoen, na één jaar AS Monaco, opnieuw tot kampioen van Frankrijk. Toch kan het seizoen van de Parijse topclub niet echt geslaagd genoemd worden. Ondanks de forse investeringen - Neymar én Kylian Mbappé kwamen de ploeg versterken - speelde PSG geen rol van betekenis in de Champions League.

Een doorn in het oog van voorzitter Nasser Al-Khelaifi, die al járen droomt van een triomftocht in de in het grootste Europese clubtoernooi dat er bestaat. Om zijn droom volgend seizoen wél waar te maken, wil Al-Khelaifi in het tussenseizoen opnieuw enkele grote transfers realiseren.

In de aanval zit het wel snor, maar nu wil PSG zijn middenveld onder handen nemen. Het heeft daarvoor goed naar Manchester City gekeken, waar David Silva en Kevin De Bruyne belangrijke rollen vertolken in de ploeg van Pep Guardiola.

Omdat De Bruyne onhaalbaar is, is PSG van plan om zijn pijlen te richten op een soortgelijk type: Christian Eriksen. In Parijs zijn ze ervan overtuigd dat de Deense spelmaker van Tottenham Hotspur bij PSG dezelfde rol als De Bruyne bij City op zich zou kunnen nemen. De kersverse Franse kampioen zou érg ver willen gaan voor zijn eigen De Bruyne en 100 miljoen euro over hebben voor de 26-jarige Eriksen.

Poll: Zou Eriksen bij PSG passen?

TAGS  I  Eriksen  I   Tottenham  I   PSG  I   Manchester City  I   De Bruyne

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023