Mats Rits is op weg naar deze Belgische topclub

Mats Rits is op weg naar deze Belgische topclub
Donderdag 03 mei 2018 - 06:02   I  

Mats Rits tuimelde samen met KV Mechelen uit de Jupiler Pro League, maar het ziet er niet naar uit dat de middenvelder straks in 1B zal voetballen. Rits kan rekenen op interesse van enkele Belgische topclubs en lijkt nu op weg naar... RSC Anderlecht.

Volgens Het Laatste Nieuws is paars-wit van plan om voor Rits te gaan. Marc Coucke en Luc Devroe zien in de 24-jarige middenvelder een ideale opvolger voor Adrien Trebel. De Fransman wil komende zomer naar een grotere competitie en is niet meer op andere gedachten te brengen.

Devroe polste bij Mechelen reeds naar de voorwaarden voor een transfer in het geval van Rits. "Dat gebeurde tijdens de onderhandelingen omtrent Elias Cobbaut. Devroe kreeg toen te horen dat KV Mechelen bereid is te praten over Rits, nog tot 2020 onder contract en de voorbije seizoenen uitgegroeid tot een sterkhouder en publiekslieveling, "bij een goed bod" - lees: minstens 2,5 miljoen euro. Dat is er voorlopig niet, maar het neemt niet weg dat Anderlecht van plan is de forcing te voeren in het dossier-Rits", schrijft de krant.

Poll: Kan Rits mee bij Anderlecht?

TAGS  I  Rits  I   KV Mechelen  I   Beerschot Wilrijk  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   Standard  I   AA Gent

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024