'Anderlecht, Club Brugge en Standard krijgen goed nieuws van deze JPL-sensatie'

'Anderlecht, Club Brugge en Standard krijgen goed nieuws van deze JPL-sensatie'
Woensdag 02 mei 2018 - 21:45   I  

Er lopen momenteel heel wat goudhaantjes rond op de Belgische velden. De laatste seizoenen is gebleken hoe moeilijk het is voor de Belgische topclubs om sterkhouders weg te halen bij andere ploegen uit de Belgische competitie. Met het geld uit de buitenlandse competities kunnen zij niet concurreren.

Toch zou er nu een gouden kans zijn voor enkele Belgische topclubs. Omar Govea, smaakmaker van Moeskroen, zou weg willen. De Mexicaan heeft aangegeven klaar te zijn voor de volgende stap en heeft enkele Belgische topclubs dan ook hoop gegeven.

"Het is het moment om eens van lucht te veranderen, om een stap voorwaarts te zetten. Ik voel me momenteel erg goed en ik zou dan ook naar een ploeg willen die Europees speelt, of Champions League. Ik droom van Europese ontmoetingen. Er zullen wel leuke dingen gebeuren komende zomer", aldus Govea in Nord Eclair.

Belgische topclubs dromen

Govea wordt momenteel gehuurd van Porto, maar Moeskroen kan hem overkopen voor één miljoen euro. Belgische clubs kunnen hem eventueel meteen overnemen voor een iets hoger bedrag, zodat beide clubs er voordeel uit halen. Momenteel liggen Club Brugge, Anderlecht en Standard (door bekerwinst al zeker van Europa League) in poleposition voor een Europees ticket.

Poll: Is Govea klaar voor de volgende stap?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Standard  I   Moeskroen  I   Govea

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024