DONE DEAL: Absolute sterkhouder Liverpool tekent bij voor 5(!) seizoenen

DONE DEAL: Absolute sterkhouder Liverpool tekent bij voor 5(!) seizoenen
Zondag 29 april 2018 - 18:11   I  

Jurgen Klopp beleeft met Liverpool een erg goed seizoen. In de Premier League zal het moeten knokken voor een plekje in de top 4, maar Europees loopt het erg lekker voor de Reds. Liverpool staat met een half been in de finale.

Het heeft veel van dat succes te danken aan die geniale voorhoede met Salah, Mané en Firminho. In Liverpool doen ze er dan ook alles aan om de drie langer op Anfield te houden en met succes zo blijkt, want het wist Firminho nu te overtuigen.

De aanvaller van Liverpool tekende een nieuwe contract van vijf seizoenen. De Braziliaan scoorde dit seizoen in totaal al 27 keer en behoort zo tot de absolute sterkhouders van deze ploeg. De 26-jarige Braziliaan wil dat dus nog een tijdje blijven.

"Eenvoudige beslissing"

Via de website heeft Firminho ook al gereageerd. "Het was een eenvoudige beslissing. Liverpool heeft me hier ontzettend warm ontvangen en ik ben hier echt gegroeid als speler. Ik ben hier heel, heel graag en zie dus geen reden om te vertrekken. Mijn ploeggenoten zijn fantastisch en het is geweldig om met hen te kunnen samenspelen", aldus een tevreden Firminho.

Poll: Vindt u Firminho een goede speler?

TAGS  I  Liverpool  I   Firminho

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024