'Pollet heeft vlak voor wedstrijd flinke waarschuwing voor Anderlecht'

'Pollet heeft vlak voor wedstrijd flinke waarschuwing voor Anderlecht'
Zondag 29 april 2018 - 14:40   I  

Straks neemt Charleroi het op tegen Anderlecht. Charleroi boekte tegen AA Gent de eerste zege in play-off 1 en kan toch met wat meer vertrouwen naar het Astridpark afreizen. Anderlecht moet winnen als het nog kans wil maken op de titel.

Toch denkt Pollet, die vorige wedstrijd wist te scoren tegen Gent, dat Charleroi het Anderlecht zeer moeilijk kan maken. Vorige wedstrijd gingen de spelers van Charleroi voor elkaar door het vuur en als ze dat deze keer opnieuw zullen doen dan kan er veel gebeuren.

"Eenmaal we wat vertrouwen hebben en we voor elkaar door het vuur gaan, dan kunnen we overal resultaten halen. We hebben dat dit seizoen trouwens al laten zien en we zijn van plan dat nog te doen, beginnend vanavond tegen Anderelecht", aldus Pollet in La DH.

Moeilijke wedstrijd

Toch verwacht Pollet een moeilijke wedstrijd, want Anderlecht zal met het mes tussen de keel strijden voor elke morzel grond. "Het wordt een moeilijke wedstrijd tegen een ploeg met de nodige kwaliteiten. We verwachten een ploeg die de laatste kans op de titel wil grijpen, dus de sfeer zal hels zijn. Maar daar houden wij net van", aldus Pollet.

Poll: Kan Charleroi stunten tegen Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Charleroi  I   Pollet

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024