‘Club Brugge krijgt belangrijk nieuws van Liverpool over Awoniyi’

‘Club Brugge krijgt belangrijk nieuws van Liverpool over Awoniyi’
Vrijdag 27 april 2018 - 11:30   I  

Club Brugge zou van plan zijn om zich met het oog op volgend seizoen te versterken met Taiwo Awoniyi. De Liverpool-huurling speelde zich dit seizoen bij Moeskroen in de kijker van tal van clubs en verzilvert zijn goede prestaties mogelijk met een overstap naar een Belgische topclub.

Eerder deze week raakte al bekend dat niet alleen Club Brugge, maar ook Anderlecht, Royal Antwerp FC en AA Gent wel wat zien in de Nigeriaanse aanvaller die nog steeds onder contract staat bij Liverpool. Zelfs het Griekse PAOK zou ondertussen zijn oog laten vallen heb op de spits.

Of Awoniyi binnenkort de overstap maakt naar Club Brugge, is momenteel niet duidelijk. CEO Vincent Mannaert noemde de 20-jarige Nigeriaan een interessante optie, maar voegde er ook aan toe dat hij de speler liefst van al met een definitieve transfer naar het Jan Breydelstadion zou willen halen.

En daar knelt volgens verschillende Franstalige media het schoentje. Liverpool zou momenteel allesbehalve van plan zijn om de beloftevolle Awoniyi nu al definitief te laten gaan. Een transfer is niet bespreekbaar voor The Reds, een nieuwe uitleenbeurt wél. Van de geïnteresseerde Belgische clubs zou enkel Gent bereid zijn om Awoniyi op uitleenbasis over te nemen.

Poll: Zou Awoniyi een aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Awoniyi  I   Club Brugge  I   Anderlecht  I   AA Gent  I   Antwerp  I   Moeskroen  I   Liverpool

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024

woensdag 21 februari 2024

dinsdag 20 februari 2024

maandag 19 februari 2024