Speelt Denis Odoi volgend seizoen in de Premier League?

Speelt Denis Odoi volgend seizoen in de Premier League?
Vrijdag 27 april 2018 - 09:13   I  

Denis Odoi is aan een goed seizoen bezig met Fulham momenteel. Begin dit seizoen leek Odoi nog op weg naar Gent, maar die transfer ging uiteindelijk niet door. Hij bleef in Engeland, waar hij dit seizoen maar liefst 38 wedstrijden op de teller heeft staan.

Odoi doet het dus uitstekend met Fulham en maakt ook nog kans om de promotie in de wacht te slepen. Fulham staat momenteel derde en kan nog naar plek 2 wippen. Dan zou de promotie naar de Premier League, toch een droom voor velen, een feit zijn.

Odoi heeft er alvast vertrouwen in. "Veel hangt af van onze wedstrijd van vanavond tegen Sunderland. Als we daarin de 3 punten kunnen thuishouden, is de kans heel groot dat we promoveren. Dan kunnen we het volgende week afmaken", zegt Denis Odoi aan Sporza.

Indrukwekkende reeks

"Op papier is Sunderland een haalbare kaart. Ze zijn sinds vorige week officieel zeker van de degradatie naar de League 1. Dat zal een serieuze klap zijn. Maar we weten niet in welke gedaante ze zich straks zullen tonen, aangezien ze niks meer te verliezen hebben."

"Wij zijn het verplicht aan onze stand en de reeks waar we mee bezig zijn om te winnen. We hebben al 22 matchen niet meer verloren. Dat is indrukwekkend. We willen er nog 2 bijdoen om rechtstreeks te kunnen promoveren door op de 2e plaats te eindigen."

Poll: Zou u Odoi liever zien terugkeren naar België?

TAGS  I  Odoi  I   Fulham

zaterdag 15 juni 2024

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024