'17-jarige met prijskaartje van 60 miljoen op weg naar Manchester'

'17-jarige met prijskaartje van 60 miljoen op weg naar Manchester'
Donderdag 26 april 2018 - 16:38   I  

Ryan Sessegnon is dé nieuwe voetbalsensatie. De 17-jarige linksback mocht afgelopen week tal van prijzen in ontvangst nemen en is aan een ongelooflijk seizoen bezig bij Engelse tweedeklasser Fulham. In de Championship maakte Sessegnon al 15 doelpunten waaronder een hattrick in het begin van het seizoen. Die goede prestaties zorgen voor een waanzinnig prijskaartje van 60 miljoen euro.

En die prijs loopt alleen maar op want de clubs blijven aanschuiven voor de 17-jarige Engelsman. Eerder werd al bekend dat PSG geïnteresseerd is maar ook heel de Engelse top lonkt. Mourinho zou Sessegnon als vervanger voor de wisselvallige Luke Shaw willen halen en ook Chelsea, Tottenham en Liverpool zijn bewonderaars.

Het Spaanse Real Madrid ziet de linksback meer als een toekomstige opvolger van Marcelo, maar volgens ESPN zou Manchester United echter het meeste kans maken. Mourinho zou Young, Valencia en Shaw willen verkopen om plaats te maken voor jongere backs. De kans zit er ook in dat Ryan Sessegnon op het komende WK actief zal zijn tegen de Rode Duivels met de Engelse nationale ploeg.

Poll: Is de 17-jarige Sessegnon 60 miljoen waard?

TAGS  I  Sessegnon  I   Chelsea  I   Manchester United  I   Tottenham  I   PSG

maandag 29 mei 2023

zondag 28 mei 2023

zaterdag 27 mei 2023