Martinez maakt zich zorgen over Rode Duivel: "Ik ben ongerust, ja"

Martinez maakt zich zorgen over Rode Duivel:
Woensdag 25 april 2018 - 10:45   I   door Redactie

Roberto Martinez heeft nu toch vraagtekens gezet achter de transfer van Yannick Carrasco naar China. Over Axel Witsel maakt de bondscoach zich geen zorgen, maar bij Carrasco plaatst hij toch meer vraagtekens. Zeker met het oog op de toekomst bij de Rode Duivels.

"Ik ben iets ongeruster voor Yannick met het oog op de toekomst. Zijn positie is wél nauw verweven met de eisen die een competitie stelt. Op de korte tijd ben ik minder ongerust, Yannick had verandering nodig. Over hem maakte ik me zorgen tijdens zijn eerste half jaar dit seizoen bij Atlético Madrid. Hij kwam er weinig aan spelen toe, had twijfels over zijn toekomst, twijfels over zijn lichaam. Er was een moment dat hij niet honderd procent fit was en niet goed kon presteren, terwijl hij voor zijn plaats moest vechten. Het is zeer moeilijk om dan honderd procent fit te geraken", zegt Martinez

Trip naar China

"Door zijn transfer moest hij wat minder wedstrijden spelen, maakte hij een nieuwe voorbereiding mee en kreeg hij de kans om te werken aan zijn knieproblemen die nu haast zijn verdwenen. Ook hij heeft een persoonlijke fitnesscoach en werkt haast individueel. En niet vergeten: nu is het hij mét twee andere buitenlanders en de rest. De focus ligt op hem. Hij heeft een belangrijke rol en kan zich niet verbergen. De eerste twee wedstrijden speelde hij als negen, maar nu, met een nieuwe coach, staat hij op links. De feedback is positief, maar ik wil het zelf eens zien." Martinez reist naar China om zowel Carrasco als Witsel werk te zien.

Poll: Zal Carrasco nog terugkeren naar Europa?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Martinez  I   Witsel  I   Carrasco

maandag 4 maart 2024

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024