'Manager hint naar vertrek, Real Madrid lonkt'

'Manager hint naar vertrek, Real Madrid lonkt'
Maandag 23 april 2018 - 10:24   I  

Na de met 2-1 verloren FA Cup-wedstrijd tegen Manchester United lijkt coach Mauricio Pochettino af te steven op een vertrek bij Tottenham Hotspur. In drie verschillende interviews heeft de Argentijnse oefenmeester twijfelend gereageerd over zijn toekomst bij de Londense club.

Tottenham staat op een vierde plek in de Premier League en doet nog volop mee voor een Champions League-ticket. Toch zegt coach Pochettino na de verloren partij tegen ManU dat er komend seizoen veel moet veranderen bij Tottenham. “We kwamen hier om een winnende mentaliteit te creëren. Het wordt tijd dat Tottenham zich begint te identificeren met die mentaliteit en Tottenham heeft nog veel werk te doen wil het daarin slagen. Met mij of met een andere manager.”

Opvallend is dat Pochettino in drie verschillende interviews heeft laten vallen dat er komend seizoen misschien een andere coach aan het roer staat bij Tottenham. The Times komt met het nieuws naar voren dat Real Madrid maar al te graag de Argentijn wil overnemen mocht de Koninklijke uitgeschakeld worden door Bayern München in de halve finale van de Champions League.

Coach Zinédine Zidane ligt dit seizoen zwaar onder vuur bij Real Madrid. Los Blancos zijn dan nog wel actief in de Champions League, ze staan wel op een teleurstellende derde plaats in de Primera Division en werden ook vroegtijdig uitgeschakeld in de Spaanse Beker.

Poll: Past Mauricio Pochettino bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I   Pochettino  I   Tottenham

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024