Charleroi recht de rug en maakt strijd om plek 2 ongemeen spannend

Charleroi recht de rug en maakt strijd om plek 2 ongemeen spannend
Zondag 22 april 2018 - 22:16   I  

Charleroi verloor deze week met 6-0 tegen Club Brugge en dat liet zijn sporen na. Mazzu wijzigde zijn elftal op zes posities en wou een reactie zien tegen AA Gent. Die kwam er, want Charleroi won met 2-1.

AA Gent had het beste van het spel in de eerste helft, maar scoren lukte niet. Bij Charleroi was het wel prijs, want Mamadou Fall kon de bal binnenduwen met links. Charleroi zo, tegen de gang van het spel in, op voorsprong. Mazzu was er toch nog niet helemaal gerust in en vierde heel bedeeesd.

Na de rust verdubbelde Pollet de score en toen kon de trainer van Charleroi wel al wat enthousiaster vieren. AA Gent kwam snel terug in de wedstrijd via Kubo, maar verder dan de aansluitingstreffer kwam Gent niet vanavond. Charleroi kon zo voor de eerste keer winnen in play-off 1.

Gent blijft zo met lege handen achter en moet toezien hoe alles wel erg dicht bij elkaar komt nu. Gent telt evenveel punten als Standard. Twee punten scheiden Gent en Standard van de tweede plek terwijl Genk en Charleroi door hun zeges nu ook dichter bij sluipen. De strijd om plek twee werd dus ongemeen spannend vanavond.

Poll: Wie wordt tweede?

TAGS  I  Charleroi  I   AA Gent

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024