'Belgische topclub doet gouden zaak en haalt Stijn Wuytens terug naar JPL'

'Belgische topclub doet gouden zaak en haalt Stijn Wuytens terug naar JPL'
Zondag 22 april 2018 - 15:11   I  

Stijn Wuytens speelt al sinds 2016 voor AZ en daar heeft de Belgische verdediger zich opgewerkt tot een absolute sterkhouder in de verdediging van de ploeg van John Van den Brom. Wuytens heeft ook nog een contract voor twee seizoenen.

Toch zet de verdediger nu de deur op een kier voor een transfer. Hij zal komende zomer alles op een rijtje zetten en op basis daarvan zijn keuze maken. Een terugkeer naar België sluit de ex-speler van Beerschot ook niet uit. Hij lijkt zijn privéleven nu prioriteit te gaan geven.

"Bij AZ weten ze wat ze aan mij hebben", merkt de 28-jarige Wuytens dan ook op. "We zullen zien of er tijdens de zomer een contractverlenging uit de bus komt. Al ben ik op een leeftijd gekomen dat privézaken ook zwaarder beginnen te wegen. Na het seizoen ga ik alles op een rijtje zetten", aldus Wuytens in Belang van Limburg.

Belgische topclubs

Belgische clubs kunnen in de zomer dus een gouden zaakje doen. De linksvoetige centrale verdediger zou voor heel wat Belgische clubs een meerwaarde kunnen betekenen. Bovendien is zijn Belgische nationaliteit een extra troef, want heel wat Belgische topclubs hebben nood aan Belgische spelers. Ploegen als AA Gent, Anderlecht en Club Brugge zullen de situatie wellicht op de voet volgen.
 

Poll: Zou Wuytens een aanwinst zijn voor een Belgische topclub?

TAGS  I  Anderlecht  I   AZ  I   Wuytens  I   Club Brugge  I   AA Gent

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024