Het is zeker: deze twee Belgische spelers gaan bij AC Milan aan de slag

Het is zeker: deze twee Belgische spelers gaan bij AC Milan aan de slag
Vrijdag 20 april 2018 - 06:47   I  

De Belgische competitie staat op het punt om één van zijn grootste talenten kwijt te spelen. Hij speelde nog geen seconde op het hoogste niveau, maar de piepjonge Lillo Guarneri gaat vanaf volgend seizoen wel bij het grote AC Milan aan de slag.

De voorbije weken en maanden trokken de Italianen steeds nadrukkelijker aan de mouw van Guarneri, die nog steeds maar 15 jaar oud is. De goalie mocht al een paar keer meetrainen met het eerste elftal van Standard, maar is momenteel nog niet klaar om te debuteren op het hoogste niveau.

Zelf zou Guarneri ook geloven dat hij op termijn meer kansen kan krijgen bij Milan, dat in een recent verleden ook een piepjonge Gianluigi Donnarumma liet debuteren in het eerste elftal.

Volgens La Capitale bestaat er geen twijfel meer over: Guarneri, die sinds kort ook jeugdinternational bij Italië is, heeft een akkoord met Milan. Hij zal er deel uitmaken van het beloftenteam en ook mogen meetrainen met de A-kern. Ook zijn oudere broer Alexandro Cavagnera (19) trekt mee naar Milaan. Standard heeft ondertussen ook een akkoord met de Italianen en zal zo'n 600.000 euro opstrijken.

Poll: Gaat Guarneri het maken bij Milan?

TAGS  I  Guarneri  I   Standard  I   AC Milan

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024