Gaat deze Belgische topclub plots met Dodi Lukebakio aan de haal?

Gaat deze Belgische topclub plots met Dodi Lukebakio aan de haal?
Donderdag 19 april 2018 - 09:56   I  

Dodi Lukebakio kende een goed seizoensbegin, maar zakte rond nieuwjaar toch wat weg. Mede dankzij hem stond Charleroi lange tijd op de tweede plek, maar vlak voor het einde van de transferperiode vertrok hij plots naar Watford. Al lijkt het in Engeland nog niet echt te willen lukken voor de jonge Belg.

Daarom zou een terugkeer naar België bespreekbaar zijn. Volgens Het Nieuwsblad zou Club Brugge interesse tonen in LukebakioWatford haalde hem in januari voor 5 miljoen weg bij Anderlecht, dat hem aan Charleroi had uitgeleend. In de Premier League speelde hij sindsdien vijftien minuten tegen West Ham. Het is een publiek geheim dat Club Brugge wel wat ziet in de rechtsbuiten.

"RSCA zit in mijn hart"

Als is het nog maar de vraag of de ex-speler van Anderlecht een transfer naar Club ziet zitten. Een tijdje geleden liet Lukebakio nog weten dat Anderlecht nog steeds in zijn hart zit. "Iedereen weet dat Anderlecht speciaal blijft voor mij en het blijft de club waar ik opgeleid ben. Je zal mij nooit een kwaad woord horen zeggen over Anderlecht. Het is alleen jammer dat ik er niet kon doorbreken. Anderlecht blijft echter in mijn hart. Of ik ooit terugkeer? Dat zal ik nooit uitsluiten", aldus Lukebakio.

 

Poll: Zou Club Brugge Lukebakio kunnen overtuigen?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Watford  I   Lukebakio  I   Charleroi

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024