'EA Sports pakt op FIFA 19 uit met ongelofelijke verandering'

'EA Sports pakt op FIFA 19 uit met ongelofelijke verandering'
Woensdag 18 april 2018 - 17:21   I  

Liefhebbers van een potje FIFA, zet jullie schrap. Het is immers héél goed mogelijk dat game-ontwikkelaar EA Sports binnenkort groot nieuws aankondigt over FIFA 19!

Zo wordt er in de wandelgangen steeds luider gefluisterd dat de Champions League klaar is voor een terugkeer in de immens populaire FIFA-reeks. De voorbije jaren moest EA Sports het stellen zonder de officiële rechten van het kampioenenbal. De UEFA had immers een samenwerking lopen met Konami, het bedrijf achter Pro Evolution Soccer.

Woensdag maakten beide partijen evenwel bekend dat ze na afloop van de huidige Champions League-campagne een punt zetten achter hun samenwerking. Heel wat mensen geloven dat de UEFA binnenkort zal bekendmaken dat het een nieuwe samenwerking op poten zet met EA Sports.

Meer dan tien jaar geleden konden de mensen van EA Sports voor het laatst een beroep doen op de officiële rechten van de Champions League. Toen maakte EA Sports zelfs nog een apart spel voor het Europese toernooi. Of het tot een samenwerking komt en hoe Champions League-hymne straks zijn rentree zal maken op FIFA is vooralsnog niet duidelijk. Wij kijken er alvast naar uit!

Poll: Hoop jij dat de Champions League terugkeert op FIFA?

TAGS  I  FIFA 18  I   FIFA 19  I   PES  I   Champions League

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024