Mbappé alweer weg bij PSG: 'Monstertransfer in de maak'

Mbappé alweer weg bij PSG: 'Monstertransfer in de maak'
Woensdag 18 april 2018 - 07:45   I  

Paris Saint-Germain huurt Kylian Mbappé tot het einde van dit seizoen van AS Monaco, maar de kersverse Franse kampioen beschikt ook over een aankoopoptie van 180 miljoen euro om de aanvaller definitief aan te trekken. Toch is het goed mogelijk dat Mbappé volgend seizoen bij nog een andere club terechtkomt…

Volgens Sky Sports heeft Manchester City immers zijn zinnen gezet op Mbappé. Pep Guardiola ziet in de 19-jarige aanvaller de ideale versterking voor zijn huidige elftal. De Fransman loopt over van het talent, en dat bewees hij ook dit seizoen meermaals. Iets wat Guardiola niet is ontgaan, en daarom heeft hij van Mbappé nu zijn grootste zomertarget gemaakt. Mbappé moet en zal de nieuwe aanwinst van de Engelsen worden.

Hoe Man City Mbappé precies wil weghalen bij PSG, is niet duidelijk. Als de Parijse topclub straks 180 miljoen euro betaalt voor de spits, zal die in één klap nog wat meer waard zijn. Wie weet moeten de Engelsen dan wel het transferrecord van Neymar (222 miljoen euro, nvdr.) verbreken om hun slag thuis te halen.

Poll: Zou Mbappé bij Manchester City passen?

TAGS  I  Mbappé  I   PSG  I   Manchester City  I   AS Monaco

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023

maandag 27 november 2023

zondag 26 november 2023

zaterdag 25 november 2023