Neymar over Messi: "Ik moest bijna huilen"

Neymar over Messi:
Dinsdag 17 april 2018 - 15:38   I  

Neymar is inmiddels zelf een wereldvoetballer geworden, maar in 2013 was hij de jonge Braziliaan die naast de grote Lionel Messi mocht spelen in Camp Nou. Toch was het uitgerekend die kleine Argentijn die Neymar onder zijn vleugels nam in Barcelona.

In een interview blikt Neymar nog eens terug op zijn beginperiode bij Barcelona en daar is ook de vriendschap met Lionel Messi ontstaan. De Argentijn hielp hem om zijn draai te vinden bij Barcelina en Neymar zal dan ook nooit vergeten wat Messi in het begin vertelde tegen hem.

“Ik herinner me een wedstrijd met Barcelona”, doet Neymar zijn verhaal. “Ik moest bijna huilen omdat het niet lukte zoals ik het wilde. Het was rust en Messi kwam naar me toe om te zeggen dat ik gewoon de speler moest zijn die ik altijd al ben geweest. Dat ik mezelf moest zijn.” (via HLN)

"Zonder enige vorm van ijdelheid"

”‘Je moet jezelf zijn’, vertelde hij me. ‘Je moet je niet geïntimideerd voelen om naast mij of Iniesta te spelen’, zei hij. Om de nederigheid te zien van een man die alles gewonnen heeft, dat is het beste in de wereld. Me vragen om jezelf te zijn en het beste van jezelf te geven zonder enige vorm van ijdelheid, dat was iets waar ik van hield”

Poll: Spelen Neymar en Messi ooit nog samen?

TAGS  I  Neymar  I   Messi  I   Barcelona

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024