'Guardiola haalt topspits voor 200 miljoen weg voor neus van Real Madrid'

'Guardiola haalt topspits voor 200 miljoen weg voor neus van Real Madrid'
Maandag 16 april 2018 - 14:49   I  

Pep Guardiola is gisteren kampioen geworden met Manchester City. Geen grote verrassing, want City was veruit de beste ploeg in de Premier League dit seizoen. In de Champions League liet City zich wel verrassen door Liverpool en dat kwam hard aan bij Guardiola.

Die wil koste wat het kost de Champions League winnen met Manchester City en die beker heeft ook een kostenplaatje gekregen van maar liefst 200 miljoen euro. Volgens het Spaanse Don Balon wil Guardiola Harry Kane wegplukken voor de neus van Real Madrid. City zou 200 miljoen euro willen vrijmaken om de topspits naar Manchester te halen.

Agüero en Jesus?

Guardiola zou niet tevreden genoeg zijn over de prestaties van Agüero en Gabriel Jesus. De Argentijn wordt al ietsje ouder en zal na afloop van zijn contract ook terugkeren naar zijn thuisland. Gabriel Jesus is dan weer nog iets te groen achter de oren en zou nog iets te licht wegen om de Champions League te kunnen winnen. Harry Kane zou dus de missing link kunnen zijn in het volgende succesverhaal van Guardiola.

Harry Kane zelf heeft in het verleden al gezegd dat hij de Spurs momenteel nog niet wil verlaten. Real Madrid trekt nochtans stevig aan zijn mouw, maar voorlopig plooit de Engelse topspits niet. Al is het wel duidelijk dat hij sneller prijzen zal pakken bij Man City of Real Madrid.

Poll: Zou Harry Kane passen bij Man City?

TAGS  I  Manchester City  I   Guardiola  I   Tottenham  I   Kane

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024