Real Madrid krijgt opmerkelijk aanbod: 'We willen hem ruilen voor Ronaldo'

Real Madrid krijgt opmerkelijk aanbod: 'We willen hem ruilen voor Ronaldo'
Vrijdag 13 april 2018 - 13:43   I  

Cristiano Ronaldo is ook op zijn 33ste nog steeds dé grote ster bij Real Madrid. In 2018 scoort de Portugese aanvaller aan de lopende band, maar toch is het nog niet duidelijk of CR7 ook volgend seizoen nog bij Real zal voetballen.

Zo zou Manchester United van plan zijn om in het tussenseizoen nog maar eens een poging te ondernemen om Ronaldo terug te halen naar Old Trafford. De Portugees maakte tussen 2003 en 2009 naam en faam bij de Engelse recordkampioen en is nog steeds graag gezien bij de aanhang van United.

Maar waarom denken de Engelsen nu wél kans te maken om Ronaldo binnen te halen? De bal ging aan het rollen toen Real Madrid de teleurstellende Gareth Bale bij Manchester United aanbood. The Red Devils zijn niet van plan om een risico te nemen door de blessuregevoelige Bale binnen te halen. Ze lieten daarom aan Real weten dat ze meer geïnteresseerd zijn in... Cristiano Ronaldo. Dat meldt Don Balon.

Manchester United zou bereid zijn om 75 miljoen euro te betalen voor de Portugese superster én ook David De Gea of Paul Pogba  naar Real Madrid te laten gaan. Ronaldo zou niet op voorhand 'neen' zeggen tegen een terugkeer naar Old Trafford. Als Real Madrid hem geen hoger loon wil betalen, zou CR7 een vertrek overwegen. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Poll: Zou jij Ronaldo graag terug bij Manchester United zien?

TAGS  I  Ronaldo  I   Real Madrid  I   Manchester United  I   De Gea  I   Pogba

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024