'Leon Bailey maakt erg straffe transfer naar deze Engelse topclub'

'Leon Bailey maakt erg straffe transfer naar deze Engelse topclub'
Vrijdag 13 april 2018 - 08:11   I  

Racing Genk heeft de voorbije jaren heel wat talenten naar hert buitenland kunnen sturen. Zo maken Milinkovic-Savic en Bailey het mooie weer in het buitenland. Die laatste zal dan ook niet al te lang meer bij Bayer Leverkussen blijven spelen.

Als het van Pep Guardiola afhangt komt de Jamaicaan zelfs volgend seizoen al naar Manchester City. Guardiola heeft volgens The Sun een shortlist gemaakt van 5 spelers die hij naar Manchester wil halen en daar prijkt dus ook Leon Bailey, ex-Racing Genk, tussen.

Zo zou Guardiola toch nog eens poging willen doen om Riyad Mahrez te overtuigen. De Citizens grepen naast de smaakmaker van Leicester, maar zouden het toch nog eens willen proberen. Verder zouden ze ook graag Thomas Lemar of dus Leon Bailey op de flank zien schitteren.

Ook extra middenvelder

Guardiola wil er ook graag een extra middenvelder bij. Fernandinho wordt iets ouder en Guardiola wil anticiperen met de komst van een nieuwe jonge middenvelder. Daarbij staan Jorginho van Napoli en Julian Weigl van Dortmund op het verlanglijstje.

Poll: Kan Bailey het niveau van de Premier League aan?

TAGS  I  Manchester City  I   Guardiola  I   Bailey  I   Bayer Leverkussen  I   RC Genk

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024