Club krijgt fantastisch nieuws in aanloop naar kraker tegen Anderlecht

Club krijgt fantastisch nieuws in aanloop naar kraker tegen Anderlecht
Dinsdag 10 april 2018 - 06:57   I  

Komende zondag gaat Club Brugge op bezoek bij RSC Anderlecht. Het belooft alweer een moeilijke wedstrijd te worden voor de huidige leider, maar in aanloop naar de kraker kreeg blauw-zwart al meteen fantastisch nieuws te horen.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Anthony Limbombe fit geraakt voor de verplaatsing naar het Constant Vanden Stockstadion. De linkerflankspeler van Club Brugge sukkelde vorige week met een lichte voetblessure en moest daardoor de wedstrijd tegen AA Gent aan zich voorbij laten gaan.

Limbombe kon in aanloop naar de match in de Ghelamco Arena niet één keer meetrainen met de groep, maar heeft inmiddels het loopwerk hervat en sluit eerstdaags aan bij groep van Ivan Leko. De Rode Duivel van blauw-zwart is zo goed als helemaal verlost van zijn voetblessure en zal zondag dus zonder problemen kunnen aantreden in de topper.

Tegen Gent kreeg zowel Ahmed Touba als Krépin Diatta een kans op links, maar zij wisten niet iedereen te overtuigen. Het spreekt voor zich dat Limbombe een pak verder staat in zijn ontwikkeling als linkerflank.

Poll: Moet Limbombe meteen starten?

TAGS  I  Limbombe  I   Club Brugge  I   Anderlecht

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024