‘West Ham schrapt Dendoncker en gaat nu vol voor deze Rode Duivel’

‘West Ham schrapt Dendoncker en gaat nu vol voor deze Rode Duivel’
Vrijdag 06 april 2018 - 09:14   I  

Slecht nieuws voor Leander Dendoncker. West Ham United, de club die in januari nog fel aan de mouw van de Anderlecht-speler trok, heeft geen interesse meer. De Engelse middenmoter zou zijn zinnen gezet hebben op een andere Belgische middenvelder: Steven Defour.

Defour herstelt momenteel nog van een knieoperatie, maar revalideert sneller dan verwacht. Zo snel zelfs dat hij mogelijk nog tijdig (wedstrijd)fit geraakt voor de start van het WK in Rusland. En ondanks het feit dat de gewezen kapitein van Standard in de lappenmand ligt, zijn er verschillende clubs geïnteresseerd.

De 30-jarige Defour maakte voor zijn blessure indruk bij Burnley, en dat levert hem nu de aandacht van West Ham United op. David Moyes is fan van de Belg, die reeds in 2008 al op zijn verlanglijstje stond. Toen was de Schot nog trainer bij Everton en haalde hij uiteindelijk Marouane Fellaini weg bij Standard.

Nu, tien jaar later, hoopt Moyes alsnog op een samenwerking met Defour. Onze landgenoot ligt bij Burnley nog tot de zomer van 2019 onder contract en staat ook open voor een contractverlenging bij zijn huidige werkgever. Bij West Ham hopen ze Defour vast te leggen, want de interesse in de veel duurdere Dendoncker hebben ze (momenteel?) laten varen.

Poll: Wie is de beste middenvelder?

TAGS  I  Dendoncker  I   Defour  I   West Ham United  I   Burnley  I   Anderlecht

zaterdag 25 maart 2023

vrijdag 24 maart 2023

donderdag 23 maart 2023