Verrast deze Belgische topclub met de komst van Cyriel Dessers?

Verrast deze Belgische topclub met de komst van Cyriel Dessers?
Donderdag 05 april 2018 - 20:49   I  

Cyriel Dessers deed zich de laatste 2 jaar stevig opmerken in Nederland. Eerst maakte hij het mooie weer bij NAC en dit seizoen deed hij dat bij FC Utrecht. Toch zit hij daar vaak op de bank. Dessers is dan ook niet van plan om nog een seizoen de bank warm te houden in Nederland.

Dessers heeft nog steeds vertrouwen in eigen kunnen, maar hij krijgt gewoon niet genoeg speelminuten. “Ik voel genoeg vertrouwen, maar dat zal zich op een gegeven moment ook moeten uiten in speelminuten. Daar moeten we niet flauw over doen. Het is een heel moeilijke situatie, vooral mentaal. Het argument van de trainer is dat de ploeg het goed doet”, aldus Dessers in Algemeen Dagblad.

Hij wil niet noodzakelijk vertrekken bij FC Utrecht, maar als er geen verandering komt in de situatie zal hij zijn opties wel gaan bekijken in de zomer. “De situatie zoals die nu is, kan ik me niet nog een seizoen veroorloven. Zeker niet op mijn leeftijd, dat lijkt me duidelijk.”

Belgische topclub

Komende zomer kan een Belgische topclub misschien proberen om Dessers terug naar België te halen. Anderlecht zal zich uiteraard offensief moeten versterken en een jonge talentvolle Belgische spits, dat ligt perfect in het laatje van Marc Coucke. De nieuwe voorzitter geeft maar al te graag kansen aan jonge Belgische talenten.
 

Poll: Zou Dessers een versterking zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Dessers  I   FC Utrecht

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024