De Bruyne verrast na pandoering: "Dan gaat het snel"

De Bruyne verrast na pandoering:
Donderdag 05 april 2018 - 11:19   I  

Kevin De Bruyne beleefde gisteren met Manchester City geen al te fijne avond op Anfield. Na een halfuur spelen lagen er al drie in het mandje van doelman Ederson en ook De Bruyne kon geen vuist maken. In de tweede helft kwam City wel nog op de deur bonken, maar scoren lukte niet meer.

Toch was De Bruyne nog vrij positief na de wedstrijd. Volgens hem speelde Man City niet eens zo slecht, maar was Liverpool gewoon ontzettend snel. Als ze aan quasi 100% afwerken gaat het natuurlijk heel snel. City liet het dan weer na om terug te komen in de wedstrijd.

“Als een team drie keer scoort uit vier kansen ben je wel erg efficiënt. Dan gaat het snel. Als wij die drie tegen tweesituatie beter uitspelen bij 1-0 ziet het er misschien heel anders uit. Ik vond ons niet eens zo slecht spelen. Op naar de volgende. Het zou jammer zijn als we kampioen spelen en eruit liggen in de Champions League. Aan de andere kant moeten we geloven in wat we kunnen doen. We hebben al een heel seizoen gespeeld. Je kan een match verliezen. ’t Is de manier waarop je er reageert. Liverpool heeft een groot voordeel. We gaan er alles aan doen om te winnen. Nu gaan we rusten, zaterdag is een andere match", aldus De Bruyne volgens Het Laatste Nieuws.

Dit weekend kampioen?

Dit weekend kan City namelijk kampioen worden als het wint van Manchester United. Mooier, tegen de stadsrivaal, kan haast niet en dat zou ook een gigantische boost betekenen voor de wedstrijd tegen Liverpool. Die volgt wel dinsdag al dus veel tijd om te feesten hebben ze niet als de titel pakken.

Poll: Speelde Man City een slechte wedstrijd?

TAGS  I  Manchester City  I   De Bruyne  I   Liverpool

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024