Basisspeler Club Brugge over vertrek: "Al gesprekken geweest"

Basisspeler Club Brugge over vertrek:
Donderdag 05 april 2018 - 07:00   I  

Club Brugge ligt in polepositie om dit seizoen met de Belgische landstitel aan de haal te gaan. Een nieuwe deelname aan de Champions League behoort tot de mogelijkheden, maar het is maar zeer de vraag of een ticket voor het kampioenenbal de huidige basisspelers kan overtuigen om langer in het Jan Breydelstadion te blijven.

Eerder dit seizoen liet Abdoulay Diaby zich al ontvallen dat hij klaar is voor een nieuwe uitdaging. En nu geeft ook verdediger Stefano Denswil aan dat hij niet op voorhand 'neen' zegt tegen een transfer in het tussenseizoen.

In een recent verleden zagen clubs als AS Monaco, Brighton & Hove Albion en Hamburger SV wel wat in Denswil. Tot een transfer kwam het evenwel nooit. "We zullen zien. (grijnst) De clubs die je opnoemt, zijn het telkens net niet geworden, maar dat is nu eenmaal zo", zegt Denswil in Het Laatste Nieuws.

"Elk jaar met Club voor de prijzen spelen, dat is ook mooi. Natuurlijk heb je de ambitie om hogerop te spelen. Het zou mooi zijn om kampioen te worden en dan samen met Club te zien wat er mogelijk is. Er zijn al wat gesprekken geweest. Als beide partijen beter worden van een transfer, dan..."

“Nu denk ik gewoon aan kampioen worden, maar het is toch normaal dat iedereen ambities heeft om hogerop te spelen?", gaat de Nederlander verder in Het Nieuwsblad. "Er zijn wel al gesprekken geweest met de club. Als er iets komt dat voor alle partijen goed is, zal men wel tot een akkoord komen. Maar dat is voor later. Nu speel ik niet voor een transfer, wel voor het team en de titel.”

Poll: Kan Denswil mee in een topcompetitie?

TAGS  I  Denswil  I   Club Brugge  I   Monaco  I   Brighton  I   Hamburg

zaterdag 2 december 2023

vrijdag 1 december 2023

donderdag 30 november 2023

woensdag 29 november 2023

dinsdag 28 november 2023