'Transfer Mirallas naar Belgische topclub in stroomversnelling'

'Transfer Mirallas naar Belgische topclub in stroomversnelling'
Woensdag 04 april 2018 - 10:00   I  

Speelt Kevin Mirallas volgend seizoen in de Jupiler Pro League? Het is goed mogelijk. De Rode Duivel is momenteel bij de Griekse topclub Olympiakos aan de slag, maar daar zal hij wellicht niet blijven. De tweede Olympiakos-periode van Mirallas is lang niet zo succesvol als zijn eerste, en dus zal de Luikenaar straks op zoek moeten naar een nieuwe club.

Olympiakos huurt Mirallas tot het einde van het seizoen van Everton. De Grieken zouden kunnen beslissen om de aanvaller definitief aan te trekken, maar gaan dat wellicht niét doen. Mirallas kon de voorbije maanden allesbehalve overtuigen en keert in het tussenseizoen zo goed als zeker terug naar Everton.

Aangezien Mirallas ook in Goodison Park geen toekomst lijkt te hebben, is de kans enorm groot dat de Rode Duivel van club zal wisselen. Nu het duidelijk is dat Olympiakos de Belg niet definitief zal overnemen, ruikt Standard zijn kans om Mirallas terug te halen naar Sclessin. De transfer komt mogelijk binnenkort al in een stroomversnelling.

In het verleden probeerde Standard al meermaals om zijn jeugdproduct terug te halen, maar zonder succes. Nu de 30-jarige aanvaller op een kruispunt in zijn carrière zit, is het een uitgelezen kans voor Standard om Mirallas nog eens te polsen. Hij zal alleszins niet op voorhand 'neen' zeggen tegen een terugkeer naar Luik.

Poll: Kan Standard Mirallas halen?

TAGS  I  Mirallas  I   Everton  I   Olympiakos  I   Standard

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024