'Exodus bij Chelsea: Maar liefst 9(!) spelers verlaten de club'

'Exodus bij Chelsea: Maar liefst 9(!) spelers verlaten de club'
Dinsdag 03 april 2018 - 11:40   I  

Het is niet het seizoen van Chelsea. Na de uitschakeling in de Champions League lijkt ook de vierde plek en een ticket voor de Champions League ver weg. Het ging met de billen bloot tegen Tottenham, dat op alle fronten beter was dan Chelsea. Een grote schoonmaak dringt zich dan ook op.

Dat Conte volgend seizoen niet meer aan het roer zal staan is eigenlijk nu al geweten. De relatie tussen de trainer en de club is verzuurd en de Italiaan zou dan ook al staan te popelen om te vertrekken. Voor de nieuwe trainer wordt het quasi van nul beginnen.

Want volgens The Telegraph verlaten maar liefst 9 spelers de club volgend seizoen. Spelers die ofwel zelf willen vertrekken ofwel niet meer welkom zijn bij The Blues. En daar zitten bovendien enkele grote namen én alle Belgen bij.

Batshuayi, Hazard, Courtois

De drie Belgen in het rijtje zijn allesbehalve zeker dat ze volgend seizoen voor Chelsea zullen voetballen. Hazard en Courtois hebben hun contract nog steeds niet verlengd, ondanks de berichten dat beide spelers zelf wel willen blijven. Batshuayi speelt momenteel nog bij Dortmund, maar moet in principe terugkeren naar Chelsea. Al lijkt de speler zelf gelukkig te zijn in Duitsland en wil ook Dortmund graag verder met de Rode Duivel.

Ook Cesc Fabregas, Pedro, Gary Cahill, David Luiz, Olivier Giroud en Kurt Zouma zouden de club verlaten. Giroud kwam deze zomer nog maar net over, maar kon nog niet overtuigen. Het is zijn concurrent, Morata, die momenteel eerder bewijst dat hij de spits van Chelsea is.

Poll: Zal Chelsea volgend seizoen meedoen voor de titel?

TAGS  I  Chelsea  I   Hazard  I   Batshuayi  I   Courtois

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024