Dilemma voor Leko: speelt Club Brugge straks met dit elftal?

Dilemma voor Leko: speelt Club Brugge straks met dit elftal?
Maandag 02 april 2018 - 13:28   I  

Club Brugge begint vanavond met een thuiswedstrijd tegen KRC Genk aan de play-offs. Blauw-zwart probeerde zich de voorbije weken zo goed mogelijk klaar te stomen om play-off 1 aan te vatten, maar het is nog niet helemaal duidelijk voor welk elftal trainer Ivan Leko straks kiest.

Zo bestaan er nog wat twijfels over de invulling van één positie: die van verdedigende middenvelder. Volgens Het Laatste Nieuws is het duidelijk en zal Marvelous Nakamba spelen tegen Genk, maar volgens Het Nieuwsblad zal Leko tijdens de eerste play-off 1-wedstrijd toch kiezen voor Jordy Clasie.

De twee spelers liggen al enkele maanden in balans. Tijdens de eerste helft van het seizoen was Nakamba een onbetwiste titularis, maar na de jaarwisseling moest de Zimbabwaan steeds vaker plaats maken voor zijn Nederlandse concurrent. Leko is een groot bewonderaar van Clasie en is van mening dat de Southampton-huurling de ploeg heel wat kan bijbrengen.

Het is nu alvast uitkijken naar wie straks aan de aftrap verschijnt bij Club Brugge: Nakamba of Clasie. Voor het overige zal Leko voor zijn vaste basis kiezen.

De vermoedelijke opstelling van Club Brugge:

Vermeer - Mitrovic, Mechele, Denswil - Cools, Vormer, Nakamba/Clasie, Vanaken, Limbombe - Wesley, Diaby.

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Leko  I   Nakamba  I   Clasie  I   Club Brugge  I   RC Genk

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024