Ibrahimovic maakt wereldgoal bij debuut voor LA Galaxy (Video)

Zaterdag 31 maart 2018 - 22:54   I

Zlatan Ibrahimovic heeft zijn debuut in de Major League Soccer niet gemist. De van Manchester United overgekomen aanvaller begon tijdens de wedstrijd tussen LA Galaxy en LA FC op de bank, maar mocht twintig minuten voor tijd invallen. En Zlatan gaf - wat had u ook anders gedacht? - meteen zijn visitekaartje af.

Zes minuten had Ibrahimovic nodig om zijn debuut op te luisteren met een héérlijke goal. Bij één van zijn eerste baltoetsen verschalkte de Zweed de bezoekende doelman met een fraai afstandsschot. Een belangrijk doelpunt ook, want Ibrahimovic zorgde voor de 3-3, en dat nadat Galaxy na 48 minuten 0-3 in het krijt stond.

Alsof dat nog niet genoeg was, maakte Ibrahimovic er in de slotminuten zelfs nog 4-3 van met een rake kopbal. De Zweed heeft zijn debuut in de MLS allesbehalve gemist.

Poll: Gaat Ibrahimovic veel goals maken in de MLS?