‘Chelsea gaat vol voor deze basisspeler van Rode Duivels’

‘Chelsea gaat vol voor deze basisspeler van Rode Duivels’
Zaterdag 31 maart 2018 - 08:45   I  

Het WK in Rusland nadert met rasse schreden en iedereen verwacht straks heel wat van de Rode Duivels. Zelfs in aanloop naar het grootste toernooi van het jaar zijn de Belgische spelers al ‘hot’ op de transfermarkt. Zo strijden verschillende topclubs om de handtekening van Toby Alderweireld.

Alderweireld zit bij zijn huidige club Tottenham Hotspur in een complexe situatie. De Rode Duivel wil best wel zijn handtekening onder een contractverlenging zetten, maar zijn looneisen zijn te hoog volgens het bestuur van The Spurs. Daarom willen de Engelsen hun beste verdediger komende zomer verkopen om er op die manier toch nog heel wat geld aan te verdienen.

Toen het nieuws bekendraakte, werd al snel duidelijk dat Alderweireld een gewilde speler is. De 29-jarige Rode Duivel speelde de voorbije seizoenen ijzersterk, en dat is geen enkele topclub ontgaan. Enkele Europese grootmachten staan nu dan ook in de rij om Alderweireld aan te trekken.

Volgens The Mirror is Chelsea alvast van plan om alle andere gegadigden de loef af te steken. The Blues zouden Alderweireld maar wat graag naar Stamford Bridge lokken, ondanks de interesse van Manchester United en FC Barcelona. Tottenham zou minstens een slordige 50 miljoen euro aan zijn onze landgenoot willen verdienen.

Poll: Moet Alderweireld naar Chelsea gaan?

TAGS  I  Alderweireld  I   Chelsea  I   Barcelona  I   Tottenham  I   Manchester United

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024

zaterdag 24 februari 2024

vrijdag 23 februari 2024

donderdag 22 februari 2024